Γέφυρα Ροσινιόλ: Μια υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της Πόλης των Αθηνών

24 Ιούν
Για τις ανάγκες των κινηματογραφικών γυρισμάτων

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ιούνιος 2021…
Οι δρόμοι των Σεπολίων κλείνουν συχνά από την Αστυνομία, για τις ανάγκες των κινηματογραφικών γυρισμάτων μιας ταινίας…
της βιογραφίας ενός μπασκετμπολίστα, του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, παιδί παράνομων μεταναστών από την Νιγηρία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Σε ηλικία 19 ετών μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου παίζει επαγγελματικά μπάσκετ. Έχει αναδειχθεί σε άξιο πρεσβευτή την Ελλάδας στο Εξωτερικό. Μιλά πάντα με αγάπη για την χώρα που τον φιλοξένησε και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας του. Βοηθά επίσης, άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά, στην ανάδειξη της περιοχής των Σεπολίων και του ευρύτερου Κολωνού.

Για τις ανάγκες των κινηματογραφικών γυρισμάτων, το μικρό γηπεδάκι του Τρίτωνα Σεπολίων (πάνω φωτογραφία) και οι γύρω δρόμοι έχουν καλλωπιστεί, έτσι ώστε να ταιριάζουν με την «λάμψη» του Hollywood.
Σε απόσταση μικρότερη των 200 (διακοσίων) μέτρων, βρίσκεται η γέφυρα Ροσινιόλ…
κάτω από την οποία βρίσκεται η μικρή ΧΩΜΑΤΕΡΗ που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία.
Μια ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ για τους κατοίκους της περιοχής…

Η απατηλή λάμψη των Σεπολίων του Κινηματογράφου

Ο Δήμαρχος της Πόλης των Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης, επισκέπτεται συχνά πυκνά την Ακαδημία Πλάτωνος…
“δανείζεται” λίγη από την Ενέργεια του ΙΕΡΟΥ αυτού σημείου της Ανθρωπότητος, η οποία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, για να κάνει τα διαγγέλματά του.
Αν δεν έχει κοιτάξει έξω από το παράθυρο του ακριβού του αυτοκινήτου όταν περνάει από την γέφυρα Ροσινιόλ, αν διαβάσει αυτό το άρθρο ας δώσει εντολή (αγαπημένη λέξη ορισμένων “αξιωματούχων” αυτής της Κυβέρνησης, της ευρύτερης “οικογενείας”) να επιληφθεί του θέματος…

Το “μαγικό” Κέντρο της Αθήνας

Η Εθνική Οδός είναι “τσιμεντωμένη” ΕΠΑΝΩ από τον ΙΕΡΟ ποταμό Κηφισό, ιερός όπως ΚΑΘΕ ποταμός. Έπειτα από το ΕΓΚΛΗΜΑ της τσιμεντοποίησης και εξαφάνισης του Υδάτινου Στοιχείου από την Αθήνα, την ΜΟΝΗ πόλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που δεν διατρέχεται από ποτάμια (διαβάστε σχετικά με την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ των σιντριβανιών και του Στοιχείου του Νερού στο άρθρο “Το “μαγικό” Κέντρο της Αθήνας”), ο συγκεκριμένος σκουπιδότοπος είναι ακόμη ένα έγκλημα ενάντια όχι μόνον στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και της ίδιας της Φύσης.
Οι κάτοικοι της περιοχής ΤΙ κάνουν για αυτό;

Διαβάστε επίσης:
1. Ο «μαγικός» Κολωνός και η Ιερή Πόλη των Αθηνών.
2. Κολωνός και Κολωνάκι, ο Χάρτης της Εγκληματικότητας και ο Πόλεμος των Τάξεων.
3. Τα Μυστικά του Κολωνού.
4. Ο Κολωνός της Κρίσης.

©2004-2021 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Ξεχωριστά βιβλία…
για ξεχωριστούς ανθρώπους

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *